Eerste lading namen voor Tomorrowworld bekend

De organisatoren van Tomorrowworld hebben een eerste lading namen bekendgemaakt. Onder meer Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, R3hab en Afrojack staan op de affiche. Tomorrowworld vindt plaats van 27 tot 29 september in de Verenigde Staten.

Voor de eerste editie van het internationale dancefestival Tomorrowworld hebben al heel wat artiesten hun komst bevestigd. Het gaat onder meer om het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike en de Nederlandse dj's Tiësto en Afrojack.

Ook onder meer R3hab, Bro Safari, Luminox, Calvin Harris, Figure, Gramatik, Steve Aoki, David Guetta en Nicky Romero staan op de affiche. Alle namen die tot nog toe bekend zijn, staan te lezen op de website van het festival.

De eerste editie van Tomorrowworld, het internationale broertje van Tomorrowland, vindt plaats van vrijdag 27 tot en met 29 september in het Amerikaanse dorpje Chattahoochee Hills, vlakbij Atlanta in de staat Georgia.