"Ik kan niet geloven dat we het gehaald hebben"

Na maar liefst 408 uur radio maken, is er een einde gekomen aan de tweede editie van Marathonradio op MNM. Afsluiten deden presentatoren Peter Van de Veire en Tom De Cock vanmorgen om 8 uur met de nummer 1 in de Marathonradio Top 100.

"Ik kan niet geloven dat we het gehaald hebben", zei Tom De Cock iets voor 8 uur vanmorgen op MNM. Samen met Peter Van de Veire heeft De Cock 17 dagen lang onafgebroken radio gemaakt om de blokkende studenten te steunen. Beide presentatoren wisselden elkaar om de 24 uur af.

"Het was een heel bijzondere ervaring", aldus Tom De Cock. Hij bedankte uitgebreid het hele team van MNM en de vele luisteraars die de voorbije weken massaal op de radiozender hebben afgestemd. "Tot ergens op de radio binnenkort", nam ook Peter van de Veire na 17 dagen afscheid.

Als afsluiter mochten beide presentatoren de nummer 1 in de Marathonradio Top 100 aankondigen: "Can't hold us" van Macklemore & Ryan Lewis. De lijst van de beste blokhits werd volledig door de MNM-luisteraars samengesteld.

De top 10 van de Marathonradio Top 100

1. "Can't hold us" - Macklemore & Ryan Lewis
2. "Thunder" - Yellow Claw & The Opposites
3. "Blurred lines" - Robin Thicke
4. "Watch out for this" - Major Lazer
5. "Get lucky" - Daft Punk
6. "Fitter van getwitter" - Danny Fabry
7. "I need your love" - Calvin Harris ft. Ellie Goulding
8. "Viva la vida" - Coldplay
9. "Dat ik je mis" - Maaike Ouboter
10. "Pompeii" - Bastille