Lily Allen wil volgend jaar een comeback maken

Lily Allen (28) hoopt volgend jaar een comeback te maken. Dat vertelde de zangeres aan de Britse krant Sunday People. Allen hing in 2009 haar microfoon aan de haak om zich te focussen op gezinsuitbreiding. Intussen heeft de zangeres twee kindjes.

Lily Allen brak in 2006 wereldwijd door met het aanstekelijke nummer "Smile" van het album "Alright, still". Daarna had ze nog hits als "The fear", "Fuck you" en "Not fair", maar in 2009 stopte de zangeres met zingen omdat ze heel graag een gezin wilde stichten.

Eerder raakte al bekend dat Lily Allen eind vorig jaar toch opnieuw de studio was ingedoken, en nu bevestigt de zangeres ook dat ze in de lente van 2014 met een nieuw album wil komen.

"Ik heb veel plezier in het maken van dit nieuwe album en ik hoop dat het in maart 2014 af zal zijn", zegt Allen in de Britse krant Sunday People. "Het zal in ieder geval anders zijn dan wat ik hiervoor gedaan heb", licht ze tot slot nog een tipje van de sluier op.