"Opnieuw op het podium als vier broers"

De Britse folkrockgroep Mumford And Sons heeft bevestigd dat de band op het podium van het Glastonbury Festival zal staan. Begin juni is hun bassist Ted Dwayne (28) opgenomen in het ziekenhuis om een bloedklonter uit zijn hersenen te laten verwijderen.
©Chris Stessens

Mumford And Sons annuleerde al zijn concerten in de VS toen een bloedklonter in de hersenen van de bassist van de groep was ontdekt. Twee weken geleden mocht Ted Dwayne het ziekenhuis verlaten en nu meldt de band dat hij klaar is om op te treden in Glastonbury.

"We zullen terug op het podium staan als vier broers die doen wat ze doen", meldt keyboardspeler Ben Lovett van Mumford And Sons.

De geannuleerde concerten in de VS zullen worden ingehaald. Mumford And Sons is een van de hoofdacts op Glastonbury Festival. De groep is bekend van nummers als "Little lion man", "I will wait" en "The cave".