"3 Britten doodgeschoten aan Costa del Sol"

In de Spaanse gemeente Mijas aan de Costa del Sol zijn de lijken ontdekt van wellicht 3 Britten die zijn doodgeschoten. Dat melden plaatselijke media. Het zou gaan om een echtpaar en hun dochter die al geruime tijd in Mijas woonden. Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken onderzoekt de zaak.

Verschillende Spaanse media maken melding van 3 lijken die zijn gevonden in een appartement in Mijas. Volgens een lokale politiewoordvoerder gaat het "bijna zeker om Britten".

De lichamen werden ontdekt door de eigenaar van het appartementencomplex. Volgens een bron binnen het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken gaat het om een echtpaar en hun dochter van in de 20. Het drietal woonde naar verluidt al geruime tijd in Mijas.

De lichamen zijn inmiddels uit het appartement verwijderd. De politie heeft de ruime omgeving van de vindplaats afgezet.

Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken onderzoekt de zaak.