Belastingaangifte op papier? Doe het vandaag!

Wie zijn of haar belastingaangifte op papier invult en dat nog niet gedaan heeft, kan zich maar beter haasten. De bruine envelop moet ten laatste vandaag in de brievenbus van de belastingdienst vallen. Gebruikers van Tax-on-web hebben nog even de tijd.

Ondanks het toenemende succes van Tax-on-web, de website van de Federale Overheidsdienst Financiën waar u uw belastingaangifte online kunt indienen, vullen nog heel wat mensen een papieren belastingbrief in.

Omdat we het allemaal druk hebben, kan het wel eens - of heel vaak - gebeuren dat de bruine envelop lang op de kast blijft liggen. Als ook u de brief nog niet heeft ingevuld, dan zult u dat vandaag toch moeten doen, want de envelop moet ten laatste vandaag in de brievenbus van de belastingdienst vallen.

Wie zijn belastingaangifte online indient, krijgt nog enkele weken de tijd, tot 17 juli. Wie een boekhouder inschakelt, krijgt nog wat langer de tijd, tot na de zomer.