Chris Brown aangeklaagd voor ongeluk met vluchtmisdrijf

Chris Brown is in de Verenigde Staten aangeklaagd voor een ongeluk met vluchtmisdrijf. De R&B-zanger zou een auto aangereden hebben en vervolgens geweigerd hebben om zijn papieren te tonen. "Dit is echt belachelijk", roept Brown zijn onschuld uit op Twitter.
A2013

Vorige maand reed Chris Brown (24) een Mercedes aan in Los Angeles. Hij weigerde de bestuurster van die wagen zijn rijbewijs te tonen en volgens de BBC gaf hij ook onjuiste informatie over zijn verzekering. Volgens de politie staat dat gelijk aan vluchtmisdrijf plegen.

De R&B-zanger is nu aangeklaagd en hij riskeert een celstraf van maximaal 1 jaar. Brown stond nog steeds onder probatie omdat hij in 2009 werd veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna.

Chris Brown zelf is niet te spreken over de aanklacht. "Het is geen vluchtmisdrijf als je je auto uitstapt en informatie uitwisselt terwijl aan geen van beide auto's schade is. Dit is echt belachelijk", aldus de zanger op Twitter.