Lieten, Rutten, Van Besien en Weyts in "De slimste mens"

Ingrid Lieten (SP.A), Gwendolyn Rutten (Open VLD), Wouter Van Besien (Groen) en Ben Weyts (N-VA) zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen van "De slimste mens ter wereld". Dat heeft de tv-zender Vier bekendgemaakt op zijn Facebookpagina.

"Ook dit jaar nemen enkele politici hun verantwoordelijkheid en dingen zij mee naar de titel "De slimste mens ter wereld", staat te lezen op de Facebookpagina van Vier.

De vier politici die de zender vanmorgen bekendmaakte, zijn minister van Media Ingrid Lieten (SP.A), Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten, Groen-voorzitter Wouter Van Besien en N-VA-fractievoorzitter Ben Weyts.

Eerder raakte al bekend dat Eén-gezicht Eva Daeleman (foto in tekst), comedian William Boeva, mediafiguur Lesley-Ann Poppe, Studio Brussel-presentatrice Lisa Smolders, actrice Barbara Sarafian en acteur/zanger Jelle Cleymans zullen deelnemen aan de twaalfde editie van "De slimste mens ter wereld."