Auto wordt verfbad na ongeval

Stel u voor, u hebt uw wagen volgeladen met verfpotten en rijdt rustig naar huis om de schilderwerken aan te vatten. Maar plots raakt u betrokken bij een verkeersongeval. Hoe kleurrijk zal uw wagen er dan uitzien, mochten de potten openbarsten? Het overkwam afgelopen dinsdag een man in Belfair, Washington (VS), en het resultaat is toch wel spectaculair te noemen.
AP2013

Door een nog onbekende oorzaak geraakte de man van de weg en kwam in een sloot naast de weg terecht. Door de klap werden vijf grote emmers met verf opengereten en dat leidde tot een gigantisch verfbad in de auto. Ook de bestuurder en zijn hond kregen de volle laag.

De bestuurder werd lichtgewond naar een plaatselijk ziekenhuis overgebracht. De hond werd door de politie meegenomen en kreeg een grondig bad. Daarna werd hij naar een asiel gebracht, waar de eigenaar hem later kan oppikken.

lees ook