Ketnetwrapper Niels Destadsbader presenteert op MNM

Ketnetwrapper Niels Destadsbader is deze zomer ook te horen op radiozender MNM. Destadsbader zal er regelmatig "MNM Summerclub" presenteren, zowel vanuit de MNM-studio als vanop locatie. De 24-jarige presentator blijft ook wel aan de slag bij Ketnet.
© VRT 2012 - Nathalie Dolmans

Radiozender MNM heeft heel wat nieuwe programma's in petto voor de zomermaanden. Zo zullen vier wielervrouwen in het programma "Tour of beauty" drie weken lang hun kijk geven op het Tourcircus. MNM trekt deze zomer ook door Vlaanderen met "Sing your song live", een liveshow van het gelijknamige meezingprogramma.

Nieuw is ook dat Ketnetwrapper Niels Destadsbader regelmatig te horen zal zijn op MNM. Hij zal de presentatie van "MNM Summerclub" voor zijn rekening nemen.

Destadsbader blijft ook aan de slag bij Ketnet, maar hij staat alvast te springen om radio te maken. "Muziek is mijn passie en die wil ik het liefst met alle MNM-luisteraars delen", klinkt het.