Nieuwe "Terminator"-trilogie in de maak

Er komt een nieuwe "Terminator"-trilogie. Dat heeft Paramount Pictures bekendgemaakt. De nieuwe reeks staat los van de vorige films. Het eerste deel wordt op 26 juni 2015 in de zalen verwacht. Het is nog niet duidelijk of Arnold Schwarzenegger (65) de rol van Terminator zal hernemen.
AP2003

De eerste "Terminator"-film kwam in 1984 uit. Arnold Schwarzenegger speelde de rol van de moordende cyborg. Het bekendste citaat uit de film is "I'll be back". Daarna volgden nog "Terminator 2: Judgment day" (1991) en "Terminator 3: Rise of the machines" (2003).

In 2009 kwam "Terminator salvation" uit, een vierde deel in de reeks, dit keer zonder de voormalige bodybuilder. Schwarzenegger was op dat moment gouverneur van Californië. Het is nog niet duidelijk of hij nu zal meespelen of niet.