Editors op 2 november in Sportpaleis Antwerpen

De Britse groep Editors staat op zaterdag 2 november op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen. Maandag komt er een nieuw album uit van de groep. De single "A ton of love" is al te horen op de radio.

Editors breekt door in 2009 met de release van hun derde album "In this light and on this evening" en de single "Papillon". Een jaar later staat de groep op Rock Werchter en maakt een enorme hit van een onuitgegeven nummer "No sound but the wind". Het wordt hun eerste gouden nummer 1 hit in België.

Volgende zondag mag Editors Rock Werchter afsluiten. Wellicht zal de groep ook dan al nummers spelen uit het nieuwe album. In het najaar zakken Tom Smith en co nog eens af naar ons land. De voorverkoop voor het concert in het Sportpaleis start op 11 juli om 10 uur.