"Joepie, ik ben dertig!"

"Ik heb altijd opgekeken naar vrouwen in hun 30. Want dan zijn vrouwen met mooist, het meest sexy en het meest zelfzeker. Dat was dus altijd al mijn doel en nu heb ik het bereikt. Het voelt als: "Joepie, ik kan me eindelijk ontspannen."" Al jaren is ze niet uit lijstjes met knapste vrouwen in de wereld weg te slaan en in Sunday Mirror beloofde ze, nu ze vandaag 30 wordt, nog meer van dat moois. Popzangeres Cheryl Cole, de immer stralende zon op rode lopers. Een selectie.
AP2010

"Een gewaagde V-hals die wel erg diep viel." Zo omschreef celebritywebsite Just Jared de witte jurk van de Franse ontwerper Stéphane Rolland. Cole verscheen "adembenemend" met rode volle lippen tijdens de première van "Habemus Papam" in Cannes in 2011. "Ultra sexy" bleek uiteindelijk de vaakst gebruikte omschrijving.

AP2011

"Cole ziet er wonderbaarlijk uit in kastanjebruin", blokletterde Daily Mail, toen de zangeres dit jaar op de rode loper in Cannes verscheen tijdens de première van "Jimmy P.". Ze droeg een opvallende creatie van de Libanese ontwerper Zuhair Murad. De juwelen werden bewust simpel gehouden om geen afleiding te bieden voor "de complexiteit van de jurk".

"Cheryl is haar voeten kwijtgeraakt in een rode gevederde sluier en toch blijft ze er verrukkelijk uitzien." Nieuwswebsite Mirror kon zijn verbazing niet onderdrukken bij het zien van Cole in opnieuw een ontwerp van Stéphane Rolland tijdens het filmfestival van Cannes in 2012. Zelfs de regen kon de brede glimlach op Coles gezicht niet wegwassen. Volgens Digital Spy ademde Cole door de jurk "één en al drama" uit.

2012 AP

"Heel vreemd. Ik kan het niet uitleggen. Maar zo zie ik me helemaal niet." Bij de voorstelling van haar wassen beeld bij Madame Tussauds in 2010 bleek de echte Cole verrast te zijn door haar glamour-evenbeeld, getooid in een creatie van Jean-Paul Gaultier. In ieder geval moest ze er niet voor onder doen in haar korte groene golvende rokje en lederen jasje, alsof ze voordien nog naar een tweedehandsshop was geweest.

AP2010

"Pretty in pink", in een jurk van Victoria Beckham moesten niet meer woorden vuil gemaakt worden tijdens de uitreiking van de "Pride of Britain Awards" in 2011. Vol zelfvertrouwen stond Cole te glunderen, want "na tien jaar rode lopers zijn de zenuwen definitief voorbij".

AP2011

lees ook