Stromae op 4 april in Vorst Nationaal

De Belgische artiest Stromae staat op 4 april in Vorst Nationaal. Hij is bekend van nummers als "Alors on danse" en "Formidable". De zanger werkt aan een nieuw album en daar hoort ook een nieuwe tournee bij. Het concert voor 18 december in de Ancienne Belgique was in een mum van tijd uitverkocht, maar nu volgt een herkansing in april volgend jaar.

Stromae brak door in 2010 met zijn eerste album "Cheese". Ondertussen zijn er al 200.000 exemplaren van verkocht over de hele wereld. Het haalde onder meer platina in Frankrijk. Het succes is vooral te danken aan de hit "Alors on danse", die meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging en goud en platina haalde in 15 landen. Stromae won onder meer de MIA voor hit van het jaar en beste doorbraak. 

Ondertussen werkt hij aan een tweede album. Dit jaar bracht hij al enkele nieuwe singels uit, "Papaoutai" en "Formidable". De voorverkoop voor het concert op 4 april volgend jaar start op maandag 8 juli om 10 uur.

Meest gelezen