Sean Paul sluit Memorial Van Damme af

De Jamaicaanse zanger Sean Paul zal dit jaar de Memorial Van Damme afsluiten. De R&B- en hiphop-ster zal na zijn optreden op de atletiekmeeting ook sprinter Usain Bolt bijstaan op de tweede editie van de Jamaican Party, de officiële afterparty van de Memorial Van Damme.

"Met wereldhits als "Get busy", "Got 2 luv U" en "We be burnin'" zal Sean Paul zonder twijfel het Koning Boudewijnstadion in beweging krijgen", staat te lezen op de website van de jaarlijkse atletiekmeeting Memorial Van Damme.

Na zijn optreden op de Memorial Van Damme trekt Sean Paul naar Paleis 5 van de Heizel voor de afterparty. Ook sprinter Usain Bolt zal daar zijn dj-talent tonen. Net als vorig jaar zijn ook TLP en Dj Sake opnieuw van de partij.

De Memorial Van Damme vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 september in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.