"Mezelf in mijn 'white hemd' gezet, maar was niet de enige"

Tijdens de handelsmissie in Texas heeft Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits (CD&V) tijdens een toespraak even haar beste Engels bovengehaald. Op Twitter ziet ze de humor van haar uitspraak in en countert met een grappige tweet.
Hilde Crevits (l) en Kris Peeters (r): in "white and red"

Tijdens de handelsmissie in Texas bezochten minister-president Kris Peeters (CD&V), de Nederlandse premier Mark Rutte en hun delegatie onder meer Katoen Natie, waar een nieuwe lijn werd geopend.

Bij de opening van de nieuwe lijn in Katoen Natie gaf Peeters even het woord aan minister Crevits. "We are here in Katoen Natie and you see, the label is white and red", stak Crevits (links op foto) enthousiast van wal. "So I have my white T-shirt and red jacket and my minister-president has also his white hemd and red... (lichte aarzeling) tie." (Wie de klank wil horen: klik bij "beluister").

Op Twitter relativeert Hilde Crevits haar lapsus. Ze zet er ook een foto bij van VRT-journalist Marc Van de Looverbosch... met een wit hemd aan.

De handelsmissie verloopt trouwens helemaal in een ongedwongen en vrolijke sfeer. Onderstaande fotogalerij spreekt voor zich.

lees ook