En plots ligt er iemand in jouw graf

Een man uit Aarlen deed onlangs een onaangename ontdekking op het kerkhof. Hij ging naar de plek die aan hem was toegewezen, maar stelde vast dat er al iemand anders begraven lag. Dat weet de website van de krantengroep Sudpresse.
Archieffoto

Op het kerkhof van Aarlen is een plaats voorzien voor de familie van de man en dus ook voor hemzelf. Groot was zijn verbazing toen er al iemand anders op zijn plaats begraven lag. Bovendien bleek dat al het geval te zijn sinds 15 april.

De schepen die bevoegd is voor de begraafplaatsen in Aarlen geeft de vergissing toe: "De persoon die toen de verantwoordelijke voor het kerkhof verving, hebben we nog niet kunnen contacteren en ik kan dus nog niet verklaren hoe de verwarring kon gebeuren. In samenspraak met de 2 families zullen we de fout rechtzetten."

lees ook