Otto-Jan Ham werkt mee aan nieuw Woestijnvis-programma

Otto-Jan Ham werkt mee aan een nieuw Woestijnvis-programma. Daardoor zet hij zijn samenwerking met Studio Brussel stop. Zijn programma "Hammertime" keert in het najaar niet meer terug op de radiozender. Hij zal wel te zien zijn op Vier in een dagelijks magazine.
© VRT Lies Willaert

"Otto-Jan Ham is een van de mensen die meewerkt aan het magazine", zegt Vier-woordvoerder Kristof Demasure. "Hij zal ook een van de gezichten worden van het programma." Het magazine zal dagelijks uitgezonden worden voor "Komen eten".

Het is niet het eerste programma van Otto-Jan Ham voor Vier. Hij was al te zien in "Is 't nog ver?" samen met Jelle De Beule en Elise Crombez.

Otto-Jan Ham werkte als freelancer voor Studio Brussel. Hij presenteerde programma's als "Brussel Vlaams", "Kvraagetaan" en "One night stand". Afgelopen seizoen was hij te horen in "Hammertime". "Dat programma keert na de zomer niet meer terug", zegt Pieter Van Eyndhoven van VRT-communicatie. 

Meest gelezen