Fietsster (70) overlijdt na aanrijding in Dilsen-Stokkem

In de Limburgse gemeente Dilsen-Stokkem is vanmiddag een fietsster om het leven gekomen na een aanrijding met een personenwagen. De vrouw is afkomstig uit Diksmuide en vierde net vandaag haar zeventigste verjaardag. De politiezone Maasland zoekt getuigen van het ongeval.

Omstreeks 14.30 uur werd de vrouw aangereden in de Boslaan in Lanklaar, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem. "De wagen reed in de richting van Dilsen-Stokkem en moest uitwijken voor een vrachtwagen. De bestuurder kon de fietsster niet meer ontwijken en kwam uiteindelijk in een voortuin terecht. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat", klinkt het bij politie Maasland.

Over de juiste omstandigheden van het ongeval bestaat nog onduidelijkheid. De politie doet daarom een oproep naar ooggetuigen. Zij kunnen zich melden via het nummer 089 56 92 11.