Pijnlijk werkongeval voor Mariah Carey

De Amerikaanse zangeres Mariah Carey heeft zich geblesseerd bij een val op de set tijdens de opnames voor een nieuwe videoclip. De schouder van de zangeres was uit de kom geschoten en in het ziekenhuis hebben artsen vastgesteld dat ze een rib heeft gebroken.

Mariah Carey werkt samen met haar man Nick Cannon aan een nieuwe clip voor haar nummer "#Beautiful". Regisseur Cannon zag hoe zijn vrouw ten val kwam en zich blesseerde. De schouder van Carey was uit de kom en ze brak een rib.

"Ik wilde met haar naar het ziekenhuis gaan, maar ze vroeg me om de videoclip af te werken", zei haar echtgenoot Nick Cannon in het televisieprogramma "Today".

Het ongeluk gebeurde zondag in New York. Maandag stond Mariah Carey alweer op de set om de videoclip af te werken.