Derde verdachte overval Ledeberg opgepakt

Er is een derde verdachte opgepakt in verband met de overval op een juwelier in de Gentse deelgemeente Ledeberg enkele weken geleden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het Gentse parket bevestigt de arrestatie en geeft later vandaag meer uitleg.

Op 21 juni werd een juwelierszaak aan het Ledebergplein overvallen. Het kwam tot een vuurgevecht waarbij de juwelier en zijn zoon gewond raakten. De zoon verkeerde een tijdje in levensgevaar.

Kort na de overval konden al twee daders gevat worden. Een derde dader kon ontkomen. De wagen van de verdachten werd later aangetroffen in een zijstraat van het Ledebergplein. Volgens Het Laatste Nieuws is de man die nu opgepakt is, de man die de vluchtauto moest besturen.

De Gentse parketwoordvoerster Annemie Serlippens bevestigt de arrestatie van een derde verdachte, maar het parket kan pas vrijdagmiddag meer informatie geven over de zaak.