Tomorrowland plant 140 vluchten uit de hele wereld

Brussels Airlines organiseert dit jaar 140 internationale vluchten vanuit 70 bestemmingen over de hele wereld om het internationale publiek van Tomorrowland naar België te vliegen. Het dancefestival vindt plaats van 26 tot 28 juli in Boom.

Tomorrowland en Brussels Airlines boden buitenlanders een pakket met een vlucht naar België aan. 13.000 mensen hebben zo een pakket gekocht.

Door de grote internationale belangstelling voor het dancefestival beslisten de organisatoren om de helft van de tickets in het buitenland aan te bieden. In een mum van tijd waren alle 180.000 tickets voor het event uitverkocht.

Vorig jaar werden er voor het eerst vluchten aangeboden aan de festivalgangers. Toen organiseerde Brussels Airlines 25 vluchten uit 17 Europese steden. Dit jaar wordt het aanbod stevig uitgebreid naar 140 vluchten vanuit 70 bestemmingen over de hele wereld.

Op de vluchten kunnen de festivalgangers genieten van een voorsmaakje van Tomorrowland. Op de vluchten vanuit Basel zullen dj's aanwezig zijn. Op de andere vluchten wordt een speciale sfeer gecreëerd, maar zonder dj.