Braziliaan komt om nadat koe door zijn dak valt

In Brazilië is een man om het leven gekomen nadat er een koe door zijn dak op hem was gevallen. In eerste instantie leek de man het ongeval te hebben overleefd, maar hij is later overleden aan interne bloedingen.

De woning van de man is gebouwd tegen een kleine heuvel en het is wellicht via deze heuvel dat gisterenavond een ontsnapte koe terechtgekomen is op het dak van de woning. Het dak van golfplaten was niet bestand tegen het gewicht van de koe en is doorgezakt. De koe is recht op de man terechtgekomen en miste ei zo na zijn vrouw.

In eerste instantie leek de man enkel een gebroken been te hebben, maar uiteindelijk is hij in het ziekenhuis overleden aan interne bloedingen. Volgens zijn vrouw heeft niet de koe hem gedood, maar is hij bezweken door het lange wachten in het ziekenhuis.