Filmposter met Naomi Watts als Diana gelanceerd

De eerste poster van de biografische film "Diana" is gelanceerd. In de film vertolkt actrice Naomi Watts de rol van de overleden Britse prinses. "Diana" speelt vanaf september in de bioscoopzalen.
Naomi Watts onderging een hele metamorfose.

Op de poster lijkt de 44-jarige Watts sprekend op de overleden Diana. Ze poseert in een gelijkaardige stijl met een blauwe jurk en de koninklijke juwelen. Ze draagt ook een kopie van de verlovingsring die Diana kreeg van prins Charles, en die later door prins William aan Kate Middleton gegeven werd.

"Diana" is geregisseerd door Oliver Hirschbiegel en vertelt het verhaal van de laatste levensjaren van de prinses, tot aan het tragische verkeersongeval in 1997 waarbij ze om het leven kwam. Enkele weken geleden al werd een eerste trailer vrijgegeven.