Halle Berry en Olivier Martinez zijn getrouwd

De Amerikaanse actrice Halle Berry en de Franse acteur Olivier Martinez zijn getrouwd. Het koppel heeft zijn jawoord gegeven op een landgoed in Frankrijk. In de herfst verwachten ze hun eerste kindje samen. Berry droeg een witte jurk met een diepe uitsnijding op de rug.
AP2012
archieffoto

Volgens de eigenaar van het kasteel waar de ceremonie doorging, zag het koppel er erg gelukkig uit. Halle Berry en Olivier Martinez leerden elkaar kennen in 2010 op de set van de film "Dark tide". Ze waren al een tijdje verloofd.

De huwelijksplechtigheid vond plaats in Chateau des Conde, een kasteel ten zuiden van Parijs. Het koppel verbleef er twee dagen met 60 gasten. Het feest werd afgesloten met vuurwerk en het aansnijden van de huwelijkstaart.

Berry was al twee keer getrouwd, met honkballer David Justice en met zanger Eric Benét. Ze had ook een relatie met het Canadese model Gabriel Aubry, met wie ze een dochtertje heeft, Nahla (5). Olivier Martinez was vijf jaar lang samen met de Australische zangeres Kylie Minogue.