Seasick Steve op de affiche van Leffingeleuren

De organisatoren van Leffingeleuren hebben zeven nieuwe namen aan de affiche van het festival toegevoegd. De Amerikaanse bluesman Seasick Steve en de Belgisch-Amerikaanse zangeres Trixie Whitley zijn de meest in het oog springende namen.

De andere nieuwe namen op de affiche van Leffingeleuren zijn de Belgische bands Girls in Hawaii, SX en The Magician. Ook de Nederlander Blaudzun en de Ierse band And So I Watch From Afar zullen het beste van zichzelf geven.

Seasick Steve stond vier jaar geleden al eens op de affiche van Leffingeleuren. Eerder maakten de organisatoren al bekend dat Arno, A Place To Bury Strangers, Daan, The Horrors en Jessie Ware zullen optreden op de komende editie van het festival.

Leffingeleuren vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september in Leffinge in West-Vlaanderen.