Sean Paul komt naar Crammerock in Stekene

Naast de Britse band Manic Street Preachers op vrijdag 6 september, heeft Crammerock de Jamaicaanse superster Sean Paul gestrikt voor een concert op zaterdag 7 september.
AP2013

Op de affiche van het rockfestival in Stekene staat op vrijdag, naast Manic Street Preachers, onder meer ook Dinosaur Jr. en Shy FX. Op zaterdag zakken, naast Sean Paul, ook Flaming Lips, Black Box Revelation, Daan en The Scabs af naar de Groeneputte-site aan de Heistraat in Stekene.

Headliner Sean Paul is bekend van nummers als "We be burning", "Temperature", "Get busy", "Gimme the light", "So fine", "Tik tok" en "She doesn't mind".

"Samen met zijn liveband maken we ons op voor een uitbundige en zwoele party als sluitstuk van de 23e editie van het festival zaterdag 7 september", zegt organisator Robin Tulkens. De line-up is nog niet compleet, de volgende weken belooft de organisatie nog namen.

Nadat het festival vorig jaar de betalende toiletten afschafte, worden nu gratis pendelbussen aangeboden tussen het station van Sint-Niklaas en het festival.