"Ice ice baby" verspreid over 280 films

Op YouTube zijn "mash-ups" meestal erg populair. Vaak zijn het filmpjes waarin een bestaand liedje wordt nagezongen, met tekst die elders wordt gehaald. In dit specifieke geval wordt het liedje "Ice ice baby" van Vanilla Ice onder handen genomen. Het maken van dit filmpje heeft maar liefst drie maanden geduurd.

Robert Van Winkle mag terecht trots zijn op het eindresultaat. Het liedje duurt bijna drie minuten en de tekst wordt geleverd door maar liefst 280 verschillende films. Geen wonder dus dat het zoveel vrije tijd in beslag heeft genomen. Bij elk fragment kunt u ook zien uit welke film het komt. Daarvoor moet u op de "CC" knop drukken.

Surfers hebben dit filmpje alleszins razendsnel omarmd, want nauwelijks 48 uur na publicatie zagen ruim 150.000 mensen de beelden op YouTube.

lees ook