Louis Talpe in Nederlandse Sinterklaasfilm

De acteurs Peter Van de Velde (Piet Piraat) en Louis Talpe (agent Toby in Mega Mindy) hebben een rol gekregen in de Nederlandse film "De club van Sinterklaas en de Pietenschool".
© VRT

Peter Van de Velde speelt een Vlaamse boef in de Nederlandse kinderfilm. "Ik kijk er echt naar uit om eens de slechterik te mogen spelen in een film", aldus Van de Velde.

Ook Louis Talpe (foto boven) is blij met zijn rol. “Van sommige producties wil je gewoon graag deel uitmaken en dit is er zo één. De traditie van de Sint zal altijd blijven bestaan en niets is leuker dan voor een eerlijk en dankbaar kijkpubliek te mogen werken", zegt Talpe.

"De club van Sinterklaas en de Pietenschool" is het vervolg op de succesvolle kinderfilm "De club van Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter". De film verschijnt in oktober in de Belgische en Nederlandse bioscopen.

"De club van Sinterklaas" is een populaire televisieserie in Nederland. In de tweede bioscoopfilm met de personages uit de serie proberen de leden van "De club van Sinterklaas" de Gouden Pepernoot te pakken te krijgen. De Gouden Pepernoot geeft toegang tot het kasteel van Sinterklaas.