Lien Van de Kelder bevallen van een dochter

Actrice en presentatrice Lien Van de Kelder is vorige week vrijdag bevallen van een dochter. Het meisje kreeg de naam Jeanne. Jeanne is het eerste kind voor Van de Kelder en haar partner, regisseur Hans Herbots.

"Jeanne kwam tien dagen te vroeg, waardoor ze niet in Deurne is geboren, maar in Veurne", laten Van de Kelder en Herbots weten. "We willen het personeel van het plaatselijke AZ Sint Augustinus dan ook bedanken voor de flexibele en professionele begeleiding en zullen nu samen met Jeanne en haar twee grote zussen met volle teugen verder genieten van de gezonde zeebries."

Lien Van de Kelder is bekend van reeksen als "Zone stad" en "The spiral" (een reeks die door Hans Herbots geregisseerd werd). Herbots werkt momenteel aan de film "De behandeling". Hij regisseerde ook de films "Falling" en "Bo".