"Glee"-cast herdenkt mede-acteur Cory Monteith

De cast, crew en producers van de tv-serie "Glee" hebben gisteren een besloten herdenkingsplechtigheid gehouden voor hun overleden collega Cory Monteith. De acteur overleed op zaterdag 13 juli aan de gevolgen van een overdosis heroïne en alcohol.
AP2010

"Bedenker Ryan Murphy en Lea Michele, co-actrice en vriendin van Monteith, hebben samen met hun collega's herinneringen opgehaald en muziek beluisterd tijdens een emotioneel eerbetoon aan het leven van Cory Monteith", meldt Fox Television. Verder werden er geen details vrijgegeven.

De acteur speelde footballspeler Finn Hudson in de populaire tv-serie over een groep jongeren die in de middelbare school in een zanggroep zitten. Als eerbetoon zal er een aflevering aan hem opgedragen worden in het nieuwe seizoen dat vanaf 26 september wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.