"Ik zal ervoor zorgen dat George veel pret heeft"

"Ik zal ervoor zorgen dat prins George veel pret beleeft." De ambities van de Britse prins Harry als oom zijn duidelijk. Prins Harry werd tijdens de opening van een fototentoonstelling overstelpt met vragen over zijn kleine neefje.

Dat prins George een baby is als alle andere, daarover liet Harry weinig twijfel bestaan: "Toen ik hem ging bezoeken, schreeuwde hij de ziel uit zijn lijfje, zoals alle baby's doen", vertelde Harry. 

Harry is er ook van overtuigd dat zijn broer over de juiste vaderschapskwaliteiten beschikt, en zei ook van plan te zijn om te helpen zijn neefje een goede opvoeding te geven en "ervoor te zorgen dat hij veel pret beleeft".

"De rest laat ik over aan de ouders", aldus nog Harry, wat niet betekent dat hij niet wil helpen. "Maar ik hoop dat William weet hoe duur mijn babysitdiensten zijn", grapte hij nog.