"Zo schattig dat je er ziek van wordt"

Beth Ditto, de opvallende frontzangeres van Gossip, bekend van de wereldhits "Heavy cross" en "Move in the right direction", trad enige tijd geleden in het huwelijk met haar vriendin Kristin Ogata. Maar een officiële foto van dat huwelijk in Maui, Hawaii, werd pas enkele dagen geleden via Facebook verspreid. Een foto die snel viraal ging, en de reden daarvoor is niet ver te zoeken. Het koppel strààlt immers in een zonovergoten decor.

Ditto was gekleed in een jurk van Jean-Paul Gaultier, waarover de zangeres zelf meer dan tevreden was. Op Facebook noemde ze de jurk haar "dream-come-true dress". Gaultier feliciteerde het koppel via Twitter. En het internet zag vooral een uiterst gelukkig koppel. Een selectie:

- "Beth Ditto blijft er in iedere gedaante fabuleus uitzien als een blozende bruid in een Gaultier-jurk." (modewebsite Bohomoth)

- "Houdt u er ook niet van wanneer er iets compleet simpel gebeurt in de entertainmentwereld? Ik ben helemaal weg van de look van de bruid, en van die van haar vriendin. Ze is tenminste niet bang te tonen wat ze heeft. Het vertrouwen dat ze uitstraalt, is het bewijs dat een maat slechts een getal is." (Bohomoth)

- "Heeft het huwelijk van Kim Kardashian de notie "sprookjeshuwelijk in een wit kleed" geruïneerd? Wellicht wel. Jammer, wat niet wegneemt dat dit "huwelijk in wit" er fantastisch uitzag." (MTV)

- "Ze zien er verrukkelijk adembenemend en extreem gelukkig uit." (Lifestylewebsite Betty Confidential)

- "Als je er zo goed uitziet in een jurk, dan is het geen schande om "Nee" te zeggen tegen een paar schoenen." (Perez Hilton)

- "Ditto koos voor een simpele maar glamoureuze zigeunerlook. In die verbluffend mooie jurk van Gaultier wandelde ze blootvoets naar het altaar." (StyleCaster)

- "Dit is het tegengestelde van wat iedereen verwachtte dat Beth zou dragen. Dat haar vriendin een korte broek droeg was een geweldige feministische afwijking van de traditionele bruid en bruidegom-aanpak." (Wedding Ideas)

- "Je zou kunnen zeggen dat dit zo schattig is dat je er ziek van wordt, maar eigenlijk is het alleen maar schattig in al zijn eenvoud." (The Fashion Spot)

- "Beth Ditto is stijlvol getrouwd!" (Huffington Post)

AP2010

lees ook