Drie doden bij schietpartij in Humbeek

In Humbeek, een deelgemeente van Grimbergen, zijn drie doden gevallen bij een schietpartij. Dat bevestigt het parket. Meer informatie over de identiteit van de slachtoffers en de omstandigheden van de gebeurtenissen wordt pas volgende week bekendgemaakt.

Volgens het parket moet er eerst een autopsie op de lichamen van de slachtoffers worden uitgevoerd om te weten te komen wat er zich exact heeft afgespeeld.

Voor de rest is het parket voorlopig erg karig met informatie. "Over de omstandigheden en eventuele motieven wordt voorlopig geen commentaar gegeven" zegt parketwoordvoerster Fabienne Ledure. "Ik kan enkel meedelen dat één van de slachtoffers mogelijk zelfdoding gepleegd heeft."

Hoe dan ook is de straat waar alles zich heeft afgespeeld, de hele dag afgesloten gebleven voor alle verkeer. 's Namiddags kwamen er drie lijkwagens ter plaatse.