Overenthousiaste fan valt flauw van opwinding

Het was wellicht een droom die uitkwam voor deze fan tijdens een optreden van Beyoncé in Nashville, Tennessee (VS), midden deze maand. Toen de popzangeres haar wereldhit "Irreplaceable" zong, kon ze niet naast de voor haar van vreugde trippelende jongeman kijken. Zijn enthousiasme werkte zo aanstekelijk, dat Beyoncé hem zelfs met een knuffel bedankte. En dat was duidelijk van het goede te veel.

Onder de titel "Beyonce Fan in Nashville Gets the Holy Ghost!" publiceerde Kent Bailey ruim een week geleden de adoratie op YouTube. Het filmpje werd snel een internethit en leverde de afgelopen week titels op als: "Beyoncé doet overenthousiaste fan flauwvallen", "Beyoncé-fan verliest zijn cool", "Fan verliest helemaal het noorden door knuffel van Beyoncé", "Zo krachtig kan een knuffel van Beyoncé zijn" en "Soms wordt het voor een fan echt te veel".

Dat het filmpje zo’n succes is, kon volgens de website The Christian Post dan weer te maken hebben met de titel van het filmpje, verwijzend naar de Heilige Geest.

Mocht u het filmpje de voorbije dagen gemist hebben, hier beneden kunt u alsnog het op en neer springen van geluk van de fan tot het moment dat het hem te veel wordt, bekijken:

lees ook