Alle 78 lichamen geïdentificeerd na treinramp Spanje

In Spanje zijn alle 78 lichamen van de slachtoffers van de treinramp afgelopen woensdag geïdentificeerd. Van de 178 gewonden zijn er nog 71 in het ziekenhuis. Zij kregen gisteravond bezoek van de Spaanse kroonprins Felipe. 31 gewonden zijn er nog erg aan toe.
Mensen leggen massaal bloemen vlak bij de plaats van het ongeval

De regionale rechtbank van Galicië zei ook nog dat er in totaal acht buitenlandse reizigers waren onder de slachtoffers: zij kwamen uit Frankrijk, Venezuela, Algerije, Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, Italië en de Dominicaanse Republiek. Dat er geen Belgen bij de slachtoffers waren, was al langer bekend.

Ondertussen worden in Santiago de Compostela bloemen en zwarte lintjes neergelegd. Op de brug vlak bij de plaats van het ongeluk legde iemand bloemen neer met het opschrift "We zijn allemaal solidair met de stad Santiago".