"Mijn geheim? Een man die veel jonger is!"

Wellicht denkt u, zoals zovelen, bij het horen van de term "toyboy" aan goed uitziende celebrities van middelbare leeftijd, zoals Demi Moore of Jennifer Lopez, die met hun nauwelijks van school afgestudeerde vriendjes het mooie weer maken voor paparazzi. Maar wanneer deze vrouwen honderd worden, zal ook hun toyboy de nodige jaren bij zijn leeftijd geteld hebben. En ook al is de toyboy van Daisy Dunnett, die zopas eeuwelinge werd, intussen zelf 67, "zonder zijn enthousiasme was ik nu al dood".
© SWNS Group

Dunnett vierde vorige week haar honderdste verjaardag, samen met haar drie kinderen uit haar eerste huwelijk, haar drie kleinkinderen en drie van haar vijf achterkleinkinderen. En met haar tweede echtgenoot David, die ze ontmoette toen ze 72 was. David, een kloeke timmerman, was toen "slechts" 39 en jonger dan de drie kinderen van Daisy.

"Het enige wat telde was de liefde"

"Hem ontmoeten en verliefd op hem worden, het gebeurde gewoon. Maar het voelde geweldig aan. Vanaf het begin was hij de perfecte gentleman. Ik zou al lang gestorven zijn, mocht ik hem niet ontmoet hebben. Wanneer je een dagje ouder wordt, en alleen, dan heb je sneller de neiging om op te geven. En om minder voor jezelf te zorgen", aldus Daisy aan nieuwswebsite SWNS.

"Hij was mijn reden om mijn leven opnieuw ten volle te leven."

"Het leeftijdsverschil van 33 jaar is nooit een probleem geweest. We hielden van elkaar en dat was het enige wat telde."

"Tegenwoordig ben ik niet goed meer te been. Maar David verzorgt het huishouden nu en kijkt toe dat ik niets tekortkom."

"Ze is nog altijd scherp van geest", voegde David er op Daily Mail nog lachend aan toe. Het koppel woont in Diss, Norfolk.

lees ook