Stany Crets en Jonas Van Geel in "Amateurs"

Marc Van Eeghem, Stany Crets en Jonas Van Geel zijn enkele hoofdrolspelers in de nieuwe fictieserie "Amateurs" van de commerciële zender VTM. De televisieserie wordt in 2014 uitgezonden.

De cast van "Amateurs" is vandaag voorgesteld. Marc Van Eeghem speelt Jan, een enthousiaste bezieler van een amateurtoneelgezelschap. "We zijn allemaal amateurs in het leven. Elke dag is een première", aldus regisseur Frank Van Passel bij de voorstelling.

De serie is geschreven door Jef Hoogmartens. Steve Aernouts en Jonas Van Geel werkten mee aan het scenario. Fred Van Kuyk vertolkt de voorzitter van het gezelschap en Stany Crets vertolkt Stanny Krets, een personage dat op de acteur is gebaseerd.

Andere acteurs in de serie zijn Jonas Van Geel, Ann Tuts, Els Dottermans en Marieke Dilles. "Amateurs" wordt gemaakt door Caviar.