"Het voelde als een buitenlichamelijke ervaring"

Het duurde even voor hij gevonden werd, maar nieuwswebsite Huffington Post kon hem nu toch strikken voor een reactie. De 22-jarige Antoine Rouse uit Columbia, Kentucky (VS), woonde midden juli een concert van Beyoncé bij en dat werd voor de jongeman een onvergetelijke ervaring. De popzangers gaf hem immers een knuffel en Rouse begaf het van de emotie. Beelden van de flauwvallende Rouse waren vorige week dan ook op de meeste nieuwswebsites wereldwijd terug te vinden. Zijn verhaal.

"Ik begon al te hallucineren toen Beyoncé in onze richting kwam. En dan richtte ze zich tot het publiek en stak bij verschillende mensen haar microfoon onder de neus."

"Dan boog ze zich naar mij en vroeg me of ook ik wilde zingen. Van al het meezingen was ik intussen al erg hees geworden. Maar ik schreeuwde zo luid ik kon. "To the left! To the left!"."

"Ze vroeg me om te blijven zingen, en dat deed ik. Ook al waren we nu beland in een stuk van het nummer waar er niet gezongen wordt."

"Vervolgens nam ze mijn hand vast en dan ben ik helemaal door het lint gegaan. Het was als een buitenlichamelijke ervaring. Ze liet mijn hand los en ik dacht dat ze weg zou gaan. Maar dan wilde ze me nog een knuffel geven."

"Ik zei haar dat ze mijn inspiratiebron was. Ze antwoordde dat ze ook van mij hield. Tja, en dan ben ik flauwgevallen."

"Ik hoorde daarna mijn zus in mijn oor schreeuwen. "Sta op, straks gooien ze ons hier nog buiten!" Ja, zo is mijn zus. Altijd realistisch."

"Na het concert duurde het twee uur vooraleer we aan onze auto waren. Iedereen wilde me een knuffel geven, omdat ik er eentje van Beyoncé gehad had."

"Het T-shirt dat ik droeg zal nooit nog gewassen worden."

lees ook