Man steekt fietser met scherp voorwerp in been

Bij een geval van verkeersagressie in Gent heeft een fietser vanavond een andere fietser met een scherp voorwerp in het been gestoken. Het slachtoffer mocht na verzorging het ziekenhuis verlaten, zegt de Gentse lokale politie.

Het incident gebeurde in het Rozebroekenpark. De twee fietsers kruisten elkaar op een pad. De ene fietser gebruikte zijn fietsbel omdat hij vond dat de andere te veel ruimte in beslag nam. Er volgde een discussie en na wat duw- en trekwerk vielen beide fietsers op de grond.

De ene man stak de andere in het been met een hard puntig voorwerp, zegt de politie. Het is niet duidelijk of het om een mes ging. Het slachtoffer werd voor verzorging weggebracht, maar mocht intussen al het ziekenhuis verlaten. De andere man is voorlopig spoorloos.