Pennenvriendin krijgt na 74 jaar een gezicht

Gedurende 74 jaar stuurden Norma "Kitty" Frati en haar Australische vriendin Audrey Sims brieven naar elkaar. Al die tijd waren ze eigenlijk onbekenden voor elkaar, maar daar is sinds enkele dagen verandering in gekomen.

Norma (87) en Audrey (83) vielen elkaar in het bijzijn van de kinderen in de armen op een Texaanse luchthaven. Na ruim 3.000 briefwisselingen kregen de oudere dames eindelijk een beeld van elkaar. Dat ze elkaar schrijven heeft te maken met een schoolopdracht, intussen 74 jaar geleden.

"Het valt me op hoe gelijklopend ons leven is", zegt Audrey voor de camera's van Khou.com. "Net als Audrey ben ik getrouwd, gescheiden en hertrouwd en heb ik kinderen gekregen." De dames hebben uitdrukkelijk verklaard dat ze elkaar ook na de eerste ontmoeting zullen blijven schrijven.

lees ook