"Kan iemand dat ook bij mij doen?"

Genieten is de boodschap, ook voor deze gevlekte uil die zich een eskimokus wel erg laat welgevallen. Het lijkt alsof hij in een soort trance geraakt -helemaal zen-, waaruit hij pas wakker schiet wanneer het tegen mekaar wrijven van de knuffel "plots" ophoudt. "Dit doet zonder twijfel uw hart smelten", blokletteren verschillende nieuwswebsites.

De video is intussen ruim een week oud, maar verovert momenteel het internet. Nieuwswebsite The Huffington Post vraagt zich af wie eigenlijk het meest benijd moet worden: de man die het geluk heeft zo dicht bij deze uil te mogen komen of de uil die mag "neuzen" met deze man: "Maar los daarvan kunnen we niet ontkennen dat het hier om een verbazend mooie uil gaat."

Voor videosite Right This Minute heet de uil dan weer "wimpers om jaloers op te zijn". Sommige sites melden dat deze uil wel erg zijn best doet om "een huisdier" te zijn.

De reacties van kijkers zijn ook vrij duidelijk: "Dit is de Marilyn Monroe onder de uilen", "Die uil is nog meer sexy dan mezelf", "Kan iemand dat ook bij mij doen?" en "Mooiste uil waar ook ter wereld".

Oordeelt u zelf:

lees ook