""Witse"-film komt op 5 maart 2014 in de zalen"

Op 5 maart 2014 komt er een "Witse"-film in de zalen. Dat meldt Cinevox.be op basis van een releaselijst die gisteren door filmverdeler Independent Films verstuurd is. Volgens de VRT is het nog te vroeg om een uitspraak te doen over een releasedatum.

Op 1 april vorig jaar werd op Eén de laatste aflevering van de populaire politieserie uitgezonden. Hubert Damen speelde negen seizoenen lang de eigenzinnige politiecommissaris Werenfried Witse.

Nu zou de reeks toch nog een vervolg krijgen, in de bioscoop. Wie de film zal regisseren en wie erin zal meespelen, is nog niet bekend. Er is wel al een scenario en de releasedatum zou ook al vaststaan: 5 maart 2014. Skyline produceert de film.

De VRT laat weten dat er gesprekken aan de gang zijn, maar dat het op dit moment nog te vroeg is om een uitspraak te doen over een releasedatum.