Beady Eye annuleert voor Lokerse Feesten

Beady Eye, de groep rond de voormalige Oasis-frontman Liam Gallagher, komt maandag niet naar de Lokerse Feesten. De groep annuleert het concert wegens een blessure van gitarist Gem Archer. Beady Eye zal vervangen worden White Lies.

Beady Eye moet als gevolg van de blessure ook zijn optreden in Japan annuleren. "Gem is een integraal deel van de band en we kunnen absoluut niet zonder hem optreden. Een update over zijn toestand volgt nog", luidt het in een persbericht van de band. De Britten excuseren zich bij hun fans.

De Lokerse Feesten hoopt de band op een volgende editie toch te kunnen verwelkomen. De organisatie vindt dat ze met White Lies een waardige vervanger gevonden hebben. "De razend populaire band brengt op 9 augustus haar derde album "Big TV" uit en vertrekt daarna op een uitgebreide en groots opgezette wereldtournee. Het publiek krijgt dus de nieuwe nummers in absolute primeur te horen."