Robbie Williams met fan in bed op podium

Het Koning Boudewijnstadion is vanavond bijna volgelopen voor Robbie Williams. De Britse zanger bracht er zijn grootste hits. "Het is fenomenaal", zegt Sander Gillis van MNM. De show opende met Williams die uit de lucht kwam neergedaald op het podium. Daarna zette hij het nummer "Let me entertain you" in.
Sven Michiels - Photography

"Het is echt een feest", zegt Gillis. Williams zet de ene hit na de andere in, zoals "Sin sin sin" en "Bodies".

Tijdens het nummer "Strong" haalde Robbie Williams een fan op het podium. "Ze zijn samen in bed gedoken. Nu zijn ze aan het zingen en aan het knuffelen met elkaar en ook een beetje aan het kussen", zegt Gillis. Het ging niet om een gewoon bed, maar om een opstaand bed waar ze in konden gaan staan met kussens achter zich en een laken voor zich.

Williams bracht vorig jaar een nieuw album uit, "Take the crown". De bijhorende tournee is zijn eerste solo-tournee sinds 2006. De zanger repeteerde voor zijn show in Paleis 5 aan de Heizel.