Zo kuiert Lady Gaga door Los Angeles

Weinigen kijken nog op als Lady Gaga ietwat apart uit de hoek komt, maar voorbijgangers in de straten van Los Angeles zullen toch twee keer gekeken hebben naar de Amerikaanse zangeres. Voor en na een interview liep ze zonder entourage op straat, getooid in de kleuren van de cover van haar nieuwe single.
AKM Images / GSI Media

Een promotiestunt, ongetwijfeld, maar het levert wel opvallende beelden op. De Amerikaanse zangeres werd gespot op weg naar een interview met make-up die sterk doet denken aan de cover van haar nieuwe single "Applause" (foto links).

De avond ervoor maakte ze het ook al bont. Gekleed in een kort, gerafeld rokje en een bh van kant, ging ze "incognito" naar een café, om te luisteren naar haar nieuwe single.

AKM Images / GSI Media

lees ook