"Astrid zal altijd een "amazing woman" blijven

John Bryan heeft voor het eerst een interview gegeven sinds begin juli bekend raakte dat hij en Astrid Bryan gaan scheiden. "Ik zie haar nog altijd graag en zal dat ook blijven doen", vertelde de Amerikaan aan TV Familie.
Retna UK
John en Astrid Bryan in betere tijden.

John Bryan verbleef vorige week enkele dagen in ons land en TV Familie wist de Amerikaan te strikken voor een interview. Bryan maakt in het blad onder meer bekend dat hij binnenkort zijn intrek zal nemen in zijn tweede huis in Los Angeles.

"Astrid en ik komen nog heel goed overeen en we gaan zeker nog samenwerken in de toekomst", zei hij over zijn breuk met de Vlaamse Hollywoodvrouw. "De kijkers zullen ook mijn nieuwe huis kunnen zien in de nieuwe reeks van "Astrid in Wonderland", verklapte hij ook nog. Eerder raakte nochtans bekend dat het nieuwe seizoen enkel rond Astrid en haar broer Laurens "de Lau" Nuyens zou draaien.

Of het ooit nog goedkomt tussen John en Astrid Bryan, weet "den John" zelf ook niet. "Het ligt allemaal heel gevoelig", klinkt het. "Ik ben blij dat Astrid en ik geen ruzie hebben of er een vechtscheiding van maken. Ik zie haar nog altijd graag en zal dat ook blijven doen. Astrid is een "amazing woman" en dat zal ze voor mij ook altijd blijven."