Jennifer Aniston cancelt vlucht om Angelina Jolie te mijden

Jennifer Aniston, Rachel uit "Friends" en de ex-vrouw van Brad Pitt, heeft een vlucht naar Londen afgezegd, omdat Angelina Jolie, de huidige partner van Brad Pitt, dezelfde vlucht had geboekt. Aniston boekte zelfs een ander hotel in Londen om Jolie zeker niet tegen het lijf te lopen. Dat de twee geen vriendinnen zijn, is bekend, maar blijkbaar zit het misprijzen toch diep bij Jennifer Aniston.

Het was een medewerker van British Airways die had opgemerkt dat Jolie en Aniston dezelfde vlucht hadden geboekt. Die medewerker bracht de entourage van Aniston op de hoogte en prompt koos Aniston ervoor om een dag later te vertrekken.

En daar stopte het niet. Normaal gezien verblijft de Amerikaanse filmster altijd in hetzelfde hotel in Londen, waar ze moest zijn voor een filmpremière. Uit angst ook daar Angelina Jolie tegen het lijf te lopen, boekte ze voor de zekerheid een ander hotel.

Jennifer Aniston en Brad Pitt waren jarenlang een koppel. Totdat Pitt Angelina Jolie tegen het lijf liep bij de opnames van "Mr. & Mrs. Smith". Pitt en Jolie hebben samen 6 kinderen. Jennifer Aniston is verloofd met acteur Justin Theroux.

lees ook