Regi en Bent Van Looy nieuwe coaches "The voice"

Het VTM-programma "The voice van Vlaanderen", dat op zoek gaat naar nieuw zangtalent, krijgt twee nieuwe coaches, Regi en Bent Van Looy. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt VTM op Twitter.
© 2012 Stijn De Grauwe
Bent Van Looy

"The voice" werkte al twee seizoenen met hetzelfde team: Alex Callier, Jasper Steverlinck, Koen Wauters en Natalia. Alex Callier haakt voor het volgende seizoen af en moet dus zeker vervangen worden, maar ook over de deelname van de andere coaches is er nog geen honderd procent zekerheid, vandaar dat VTM alvast twee nieuwe coaches naar voren schuift.

Bent Van Looy is bekend als frontman van Das Pop. Hij woont in Parijs. In het seizoen 2009-2010 speelde hij mee in "De slimste mens ter wereld", waarin hij derde werd. Regi Penxten is bekend van de danceformatie Milk Inc. Hij is ook producer en dj. Op Jim TV heeft hij zijn eigen realitysoap, "Regi's world".