Story komt met een eigen platenlabel

Story start met een eigen platenlabel. Dat heeft hoofdredacteur Frederik De Swaef bekendgemaakt in een reportage van "Terzake". Het label zal in de toekomst vooral investeren in Vlaamse muziek.

"Ik werd regelmatig aangesproken door artiesten die vroegen om hun cd in een pakket met Story te verkopen en dat gaan we nu ook doen", aldus Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef in "Terzake".

Story bezit naast het magazine ook de radiozender Story FM, die sinds vorig jaar in de ether is. Nu komt er dus ook een platenlabel. "Dat zal enerzijds geld opbrengen, en anderzijds is het goed voor onze radiozender", zegt Frederik De Swaef. "Hoe meer Nederlandstalige muziek er op de markt komt, hoe meer wij er kunnen draaien."

Onder het merk Story zal het magazine op termijn steeds minder belangrijk worden, voorspelt De Swaef. De hoofdredacteur gaat er namelijk van uit dat radio binnenkort het belangrijkste platform zal worden voor Story.